Veilige #metoo groepsgesprekken voor vrouwen – vanaf oktober 2018

Geplaatst: 17/06/2018 in bericht
Tags:, , , ,

 

De data van nog drie bijeenkomsten in 2018 in Amsterdam (steeds op dinsdagavond): 

30 oktober, 27 november en 18 december

Tijd: 18.30 t/m 21.30 uur

Bij aanmelding via e-mail ook jouw telefoonnummer vermelden voor de telefonische intake.

 

Healing is een moedig en tijdloos proces
Pijn verdwijnt niet zomaar, het gaat tijdelijk ‘ondergronds’. Ook al zijn wij ons er niet van bewust, het lichaam slaat alles op – de pijn én de herinneringen – en wacht geduldig tot wij in staat zijn om aan ons eigen herstel te werken. Pijn benoemen – in een veilige omgeving – en het niet wegduwen maar er ‘hallo’ tegen zeggen, is de eerste stap naar self-healing. Als je bent gaan geloven dat je moest zwijgen en hebt verinnerlijkt (het je eigen hebt gemaakt) dat je niet over jouw pijn mag praten, is dat natuurlijk een grote stap. Maar wel een moedige beslissing en belangrijke stap als je wil werken aan jouw healing, aan jouw genezing. Het is de eerste stap van een innerlijke reis om uiteindelijk van de dagelijks schurende pijn van lijden los te komen. Het is niet makkelijk, maar het is wel mogelijk.

Huisarts
Het is verstandig om jouw klachten ook aan jouw huisarts te vertellen, zodat die weet wat er met je is en misschien ook psychosomatische klachten met je kan doornemen. Vraag om extra tijd indien nodig. Jouw huisarts kan je op jouw verzoek doorverwijzen naar een psycholoog of andersoortige hulp. Wat ik jou aanbied is een toevoeging en steun om die (eerste) belangrijke stap naar groeiende zelfliefde te durven zetten.

Zie ook de disclaimer op deze website.
Voor landelijke telefonische en online hulp:
Slachtofferhulp Nederland
Humanitas

Voor lokale ondersteuning:
via o.a. de huisarts en internet kunt u specifieke hulp zoeken en vinden.

Het eerste #metoo Helden Awards Gala in Nederland vindt plaats op 11 oktober 2018. Wil je deze unieke gebeurtenis live meemaken? Dat kan! Meld je aan via deze link van het Helden Awards Gala.

 

———————————————————-
Deze noodzakelijke bijeenkomsten zijn vrijwel gratis (€ 2,- per deelnemer per keer). Er is geld nodig om ze te kunnen blijven aanbieden. Wilt u de groepsgesprekken ondersteunen met/vanuit liefde, in de vorm van een donatie? Klein of groot, elke gift is welkom. Uw donatie kunt u overmaken op rekeningnummer NL 56 INGB 0655 9734 43 t.n.v. Usha Marhe te Amsterdam o.v.v. ‘donatie #metoo groepsbijeenkomsten’. Hartelijk dank! 

reacties
  1. […] Veilige #metoo groepsgesprekken voor vrouwen – vanaf oktober 2018 […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.