Aanmelding mogelijk: serie van 9 veilige #metoo groepsgesprekken voor vrouwen – 2019

Geplaatst: 06/02/2019 in bericht
Tags:, , , , , ,

‘Nanette’ van Hannah Gadsby is via Netflix te zien. #mustsee

 

Empowermentcoach/healer Usha Marhé begeleidt in 2019 een serie van negen #metoo groepsgesprekken (lotgenotenbijeenkomsten) voor vrouwen, in een locatie in Amsterdam Oost.

In 2018 waren er zes bijeenkomsten. De groepsenergie werkt krachtig: je staat er niet meer alleen voor, jouw ervaringen zijn niet raar want ze worden door de andere dames (h)erkend, en door de gedeelde gevoelens en ervaringen ga je sneller door bepaalde dingen heen. Zo zijn – in 2018 – bijvoorbeeld twee deelneemsters van hun ‘desire to die’ (zoals een het noemt) oftewel van hun zelfmoordgedachten losgekomen, zij hebben dit kunnen transformeren tot de wil om te leven en knokken voor een kwalitatief beter leven. Zij zetten zich ten volle in voor hun healingsproces, en daarmee beïnvloeden ze ook hun omgeving, want ook de kwaliteit van het leven van hun kinderen en andere naasten verandert hierdoor in positieve zin.

De eerste bijeenkomst in 2019 is op 19 februari, de laatste op 17 december. Zie e-flyer hieronder voor alle data en overige informatie. Aanmelden via het opgegeven e-mailadres, met vermelding van naam, telefoonnummer en reden van aanmelding. Jouw mail wordt alleen door Usha gelezen, jouw gegevens blijven veilig. Na aanmelding volgt een telefonische intake. Zie voor meer informatie de eerdere berichten over de bijeenkomsten in 2018.

NB: 16 juli is verschoven naar 9 juli

 

Zie de disclaimer op deze website.
Voor landelijke telefonische en online hulp:
Slachtofferhulp Nederland
Humanitas

Voor lokale ondersteuning:
via o.a. de huisarts en internet kunt u specifieke hulp zoeken en vinden.

 

reacties
  1. […] Aanmelding mogelijk: serie van 9 veilige #metoo groepsgesprekken voor vrouwen – 2019 […]

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.