I AM WORTHY: STA JEZELF TOE OM TE MOGEN HEALEN ♥ – bijeenkomsten vanaf maart 2020 #seksueelmisbruik

Geplaatst: 26/02/2020 in bericht, groepsbijeenkomsten
Tags:, , , , , , , ,

VANWEGE DE NATIONALE MAATREGELEN DIE VANAF 15 MAART 2020 I.V.M. MET COVID-19 (CORONA) GELDEN, ZIJN ONDERSTAANDE BIJEENKOMSTEN TOT NADER ORDER AFGELAST. NIEUWE BIJEENKOMSTEN WORDEN BEKEND GEMAAKT ALS ER WEER MOGELIJKHEDEN ZIJN OM EEN NIEUWE SERIE TE ORGANISEREN. STERKTE AAN U ALLEN TOEGEWENST.

In maart 2020 start ik met een nieuwe serie veilige groepsbijeenkomsten voor vrouwen met ervaringen van seksueel misbruik. Aanmelding is vanaf nu mogelijk. Lees onderstaand bericht voor verdere informatie.

Het EFFECT van deze veilige groepsbijeenkomsten: de energie gaat weer stromen bij de deelneemsters, blokkades worden doorbroken, angsten mogen healen, weerstand komt naar boven, perspectieven veranderen, bondgenootschap groeit, het effect van gaslighting wordt door het delen kleiner, het eigen lichaam wordt niet meer als vijand ervaren, grounding (wortels, als van een boom) en zachtheid mogen groeien, met als resultaat dat de emotionele gezondheid verbeterd, de zelfliefde geboren wordt en er eindelijk echt plezier in LEVEN ontstaat. Moeders, zusters, echtgenoten enz. ontwikkelen door hun hernieuwde basis een gezondere relatie met hun kinderen en omgeving, omdat hun innerlijke oorlog geneest, waardoor je als coach meer dan twee generaties helpt healen. 

Gun het jezelf om te mogen healen. Ik ben dankbaar dat ik dit proces teweeg kan brengen, jou mag ontmoeten en vanuit het licht mag dienen. Namasté…

*Lees ook o.a. het interview met Usha Marhé in De IJopener.

*Informatie over de vorige serie groepsbijeenkomsten

(van april 2018 t/m december 2019) vind je via deze link.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.